Poslovni najem vozila

Poslovni najem vozila oziroma operativni lizing je inovativna rešitev, ki vam omogoča, da uživate v vseh prednostih uporabe vozila brez potrebe po lastništvu. S ponosom vam predstavljamo našo storitev, ki vam omogoča prilagodljiv, stroškovno učinkovit in brezskrben način za uporabo vozil v vašem poslovnem okolju.

Naše storitve vključujejo:

 • Operativni lizing s fiksnim mesečnim zneskom najema
 • Brez začetne investicije
 • Brez stroškov obdelave posla
 • Brez akontacije/depozita
 • Celostna storitev od nakupa do vračila vozila
 • Enostavno načrtovanje stroškov brez finančnih in tržnih tveganj
 • Uporaba vozila brez obveznosti, povezanih z lastništvom
 • Sproščena denarna sredstva za vlaganje v osnovno dejavnost
 • DDV se zaračunava mesečno v obrokih, in ne vnaprej kot pri finančnem najemu
 • Primopredaja »ključ v roke« vozniku z vsemi dokumenti
 • 0 % tveganje – 100 % nadzor nad stroški
 •  

Pri Free2rent razumemo, da je imeti vozilo ključnega pomena za vaše podjetje. Vendar pa lastništvo vozila prinaša tudi številne izzive, kot so visoki stroški nakupa, vzdrževanja, zavarovanja in upravljanja vozilnega parka. Z našim poslovnim najemom vozila se lahko izognete teh težavam in se osredotočite na svoj posel.

Kako deluje poslovni najem vozila oziroma operativni lizing?

Naša storitev poslovnega najema vozila temelji na preprostem konceptu. Namesto da bi vozilo kupili in postali njegov lastnik, vam ga mi oddamo v najem za določeno obdobje. To obdobje je prilagodljivo glede na vaše potrebe, lahko traja nekaj mesecev ali več let.

Ko se odločite za poslovni najem vozila, vključujemo vse stroške, povezane z vozilom, v mesečno najemnino. To vključuje stroške vzdrževanja, popravil, zavarovanja, registracije in druge administrativne stroške. Tako vam ni treba skrbeti za nepredvidljive stroške ali izgubo vrednosti vozila skozi čas.


Prednosti poslovnega najema vozila oziroma operativnega lizinga

  1. Finančna prilagodljivost: Za razliko od nakupa vozila, poslovni najem vozila vam omogoča boljši nadzor nad vašimi finančnimi sredstvi. Namesto, da bi vložili veliko vsoto denarja v nakup vozila, plačujete fiksni mesečni znesek najema. To vam omogoča večjo prilagodljivost pri porabi denarja in investiranju v druge poslovne potrebe.

  2. Brez začetne investicije: Pri poslovnem najemu vozila ni potrebna začetna investicija. S tem se izognete visokim stroškom nakupa vozila, kar pripomore k ohranjanju vaše finančne stabilnosti in likvidnosti.

  3. Enostavna načrtovanja stroškov: Z najemom vozila vam ni treba skrbeti za nepredvidljive stroške vzdrževanja, popravil, zavarovanja in registracije. Vse te stroške vključuje mesečna najemnina, kar vam omogoča lažje načrtovanje stroškov in večjo finančno predvidljivost.

  4. Upravljanje brezskrbnosti: S poslovnim najemom vozila prevzemamo skrb za upravljanje vozilnega parka. To vključuje vzdrževanje vozil, popravila, zavarovanje in druge administrativne naloge. Vi se lahko osredotočite na svojo osnovno dejavnost, medtem ko mi poskrbimo za nemoteno delovanje vozil.

  5. Prilagodljivost in razširljivost vozilnega parka: Poslovni najem vozila vam omogoča prilagajanje vozilnega parka glede na potrebe vašega podjetja. Če se vaše potrebe spremenijo, lahko enostavno prilagodite število in vrsto vozil, ki jih najemate, brez dolgoročnih obveznosti.

  6. Ohranjanje tehnološke posodobljenosti: S poslovnim najemom vozila imate možnost redne posodobitve vozil v skladu z najnovejšimi tehnološkimi standardi. S tem lahko ohranjate konkurenčnost vašega podjetja in izkoristite najnovejše funkcije in učinkovitost vozil.

  7. Enostavnost administracije: Z najemom vozila se izognete kompleksnosti administrativnih nalog, kot so knjigovodstvo za nakup vozila, obvladovanje registracij in zavarovanj ter urejanje prodaje ali odpisa vozila po koncu uporabe.

Follow us

Naš direktor pravi

"
Kakovost ni nikoli rezultat naključja, temveč je vedno posledica visokih namenov in predanosti.

Najamite vozilo zdaj!

Pogosta vprašanja

Pri poslovnem najemu vozila plačujete fiksen mesečni znesek najema, ki vključuje stroške vzdrževanja, popravil, zavarovanja in drugih administrativnih nalog. Pri finančnem najemu pa plačujete obroke za nakup vozila in ste njegov lastnik, pri čemer prevzemate vse stroške vzdrževanja in upravljanja.

Trajanje poslovnega najema vozila je prilagodljivo glede na potrebe vašega podjetja. Lahko se dogovorimo za krajša obdobja, kot so nekaj mesecev, pa tudi za daljša obdobja, ki se lahko raztegnejo več let. Naša storitev je prilagodljiva glede na vaše potrebe.

Kaj vključuje mesečna najemnina za poslovni najem vozila?

Mesečna najemnina vključuje stroške vzdrževanja vozila, popravil, zavarovanja, registracije in drugih administrativnih stroškov. To pomeni, da nimate dodatnih nepredvidljivih stroškov, saj so vsi ti stroški vključeni v najemnino.

Seveda! Naša storitev vam omogoča prilagajanje vozilnega parka glede na vaše potrebe. Če se število ali vrsta vozil, ki jih potrebujete, spremeni med trajanjem najema, se lahko dogovorimo za prilagoditve in spremembe, ki bodo zadovoljile vaše nove zahteve.

Da, poslovni najem vozila je primeren tudi za majhna podjetja. Ta pristop jim omogoča prilagodljivost, enostavno načrtovanje stroškov in brezskrbno uporabo vozil brez visokih začetnih investicij. Tako majhna podjetja lahko uživajo enake prednosti kot velika podjetja, brez dodatnih finančnih obremenitev.

Pri poslovnem najemu vozila je odgovornost za vzdrževanje in popravila vozila prevzeta s strani podjetja, ki ponuja najem.

Pri poslovnem najemu vozila imate običajno na voljo širok izbor vozil, vključno z osebnimi avtomobili, kombiji, dostavnimi vozili in tovornjaki. Lahko izbirate med različnimi znamkami, modeli in konfiguracijami vozil, da se prilagodite svojim specifičnim potrebam.