Lokacije

Priročne lokacije imamo v Celju in Ljubljani, kar pomeni, da še nikoli ni bilo tako enostavno potovati po državi. 

Naša spletna platforma je oblikovana z mislijo na hitrost in enostavnost, zato lahko hitro rezervirate vozilo brez nepotrebnega časovnega zapravljanja in stresa pri iskanju primerne možnosti najema. Pri Free2Rent Rent a car se maksimalno trudimo, da bi vaše izkušnje z najemom vozila bile prijetne in udobne.

 

Lokacije so strateško umeščene na ključnih točkah, kar vam omogoča enostaven dostop do naših storitev. Naša ekipa strokovnjakov za najem vozil bo poskrbela za vas in vam pomagala izbrati vozilo, ki bo najbolje ustrezalo vašim potrebam. Ne glede na to, ali potrebujete majhen avto za mestno vožnjo ali večje vozilo za družinsko potovanje, imamo za vas pravo izbiro.

Če iščete zanesljiv in prijazen najem vozila v Celju ali Ljubljani, vam ni treba več iskati. Stopite v stik z nami in si zagotovite brezskrbno potovanje po Sloveniji. Rezervirajte svoje vozilo že danes in se prepričajte, da doživite najboljšo izkušnjo najema vozila v Sloveniji!

Pri Free2Rent Rent a car verjamemo, da je ključ do odlične izkušnje s najemom vozila v odlični storitvi za stranke. Naši strokovnjaki so vedno pripravljeni pomagati in svetovati, da boste lahko brezskrbno uživali v svojem potovanju. Ne glede na to, ali prihajate v Ljubljano z letalom, vlakom ali avtom, so naše lokacije enostavno dostopne in priročne. Poslovalnice se nahajajo na naslednjih lokacijah: Ljubljana mesto, Ljubljana železniška postaja, Ljubljana letališče Jožeta Pučnika, Celje center.

Odkrijte lepote Slovenije z našimi zanesljivimi in dobro vzdrževanimi vozili. Naj vaša pustolovščina začne z nami in doživite Slovenijo na najboljši možen način. 

Follow us

Free2Rent Rent a car | Celje center

Free2Rent Rent a car | Ljubljana želežniška postaja

Free2Rent Rent a car | Ljubljana mesto

Free2Rent Rent a car | Ljubljana letališče Jožeta Pučnika