Kako najeti avto?
Kako najeti avto?

Kako najeti avto?

27. junija, 2023
0 Comments

Pozdravljeni popotniki!

 

Prvič najemate avto? Spodaj si oglejte hitre korake za najem avtomobila. 

1. Izberite lokacijo, datum in uro prevzema.

Bodite pozorni pri izbri datuma in ure za prevzem vozila in predvsem na kateri lokaciji želite prevzeti in na katero lokacijo želite nato najet avtomobil vrniti.

2.  Izberite avtomobil

 

Na voljo vam bo seznam različnih avtomobilov, ki so na voljo za najem. Ti se lahko razlikujejo glede na velikost, znamko, model, vrsto goriva in druge specifikacije. Preglejte možnosti in izberite avtomobil, ki najbolj ustreza vašim potrebam.

Pri rezervaciji avtomobila boste imeli možnost izbrati dodatne storitve, kot so zavarovanje, otroški sedeži, navigacijski sistem in podobno. Preglejte možnosti in izberite tiste, ki jih želite dodati k najemu avtomobila.

3. Izpolnite svoje osebne podatke

Na spletnem obrazcu boste morali navesti svoje osebne podatke, kot so ime, priimek, naslov, telefonska številka in e-poštni naslov. Prepričajte se, da so vsi podatki pravilno vpisani, saj bodo uporabljeni za stik in potrditev rezervacije.

4. Potrdite svoje naročilo.

 

Preden dokončate rezervacijo, preglejte podatke in preverite, ali so pravilno vneseni. Preverite tudi pogoje najema, vključno s ceno, politiko goriva, omejitvami kilometrov in morebitnimi dodatnimi zahtevami. Ko ste prepričani, da so vsi podatki pravilni, potrdite rezervacijo. Po potrditvi rezervacije boste prejeli potrditveno sporočilo ali e-pošto s podrobnostmi najema avtomobila.

Imate še kakšno vprašanje? Z veseljem vam bomo pomagali, napišite vprašanje v okence in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Srečno popotniki pri rezervaciji avtomobila pri nas 😉

Recent Posts